Instagram

Thursday, April 23, 2009

no more clone..forum!go go dynamician!!!

kepagian ak ke skolah dan lepak di kantin kerana di sana lebih terang dan selesa..sebab pagi2 kucing masih tido=)

blaja cm bese..mse ke 3 n 4 ak rayau rayau utk amek nama ahli mursyidah yg bakal dpt sijil puteri sulung..sedang rayau2 bersama arina,ak teringat akan pertandingan sajak sabtu nih..ahaha..lalu ak pon stat la hafal hafal..dan muka maen pranan ea..hahaha..arina lak sibuk hafal forum die utk sok..saringan ke peringkat akhir sbtu nih gak..

abis skola ak stay at da back..haha..xlah..ak stay back ng ma'at ng nisah ng nedy la as usual arina xkan stay punye..kitorg bz practise part masing2..sblm pegi solat ak ajak si nisah kuar beli mknan coz rehat td ak xsempat makan dan perut ak dah nyanyi lagu cradle of filth 3 4 kali..on da way nk kuar ak denga,"woi!!"..yes again..si klon dan sahabatnya mit angkel husen lepak di pondok seblah pondok jaga..me'woi woi' ke arah nisah dan ak..

nisah pon woi balik..ak meneruskan perjuangan ku beli kelapa dan choki choki..eh x..beli makanan..smpai kat pakcik roti john ak pon beli la roti john..xkan beli kebaya nyonya plak..lalu ak msuk la balik ke skolah serta nisah mengajak ak membabai 2 makhluk itu..ak segan teruk psl kisah kecurian kekasutan tempoh hari so ko pegi je lah nisah..ahaha..dan nisah tarik2 ak..ak pn suh nisah panggil dr jauh sje..dan si clone pon muncul seraya berkata,"weh prefects korg xnk tgk mke ak wat kali terakhir ke?ak da nk blah nih.." gaya agak sayu..ak pon tgk je la muke die dan pakcik mit angkel husen tersebut dan blah..nisah tarik ak lagi dan ak berkata,"hey,kasut merah masih wujud kan?" dan die menjawab,"eleh..ckp tuh je..ko xnk mntak maaf ke?" dan ak senyum,"sori bai,tata" dan ak blah..

act 2 days b4 si anis dah gtau 2 makhluk tuh akn brnti keje..coz dpt twaran matrix..so clone tuh dpt matrix kola pilah n si pakcik mit angkel husen tuh dpt mane tah ak pon xtau..haha..dan dengan keberangkatan mereka ak pon agk lega coz xde suara2 sumbang di kntin lagi..

petang tuh pas tgk forum 1st round ak pon nk balik ar co da lmbt..ak kol pak akob suh amek..then borak2 ng nedy n yan sementara tggu nisah ng ma'at kol mak bapak mereka..tgh2 borak ttbe ak ternampak 1 objek legap yg tegap..ouh they're 2 alien from other planet..!ttbe ade 1 pasaan mankuks menyelinap..ak jd cm gaban jap[bak kata ma'at]..seraya memaksa nedy mengeluarkan segala syiling yg ade..tujuan nye ialah utk menelepon si tenggiling..

pstuh public ttbe xleh pkai lak an..bala betul..ak pon jd makin xleh blah teruk2..lalu yan hulur henpon nye utk ak kol..then ak pon taip lah no die..01.......tut tut..tut tut..hello?..dah abis ckp ak pon letak..klik!
dah abis da sentap ak..ak pon xphm nape ak jadik giler jap pas nmpk 2 ekor makhluk tuh..mgkin sbb muka dorg sme kot..haha..kekambingan meluap2..

mlm tuh ak kol die kat public fon depan umah aka umah ke 2 ak..hahaha..almaklumla sejak henpon kene curik plus henpon yg ade pon rosak sana sini..ak pkai public je..ak pegi ar public..kol2..tetiba ade sedikit sakit di kaki ku..ouh semut api gigit rupenye..ak pon pijak tanpa rasa gusar..ttbe rse sakit di mana2 bhgian kaki ku..muka da mcm kambing tahan sakit je ak nih..ak toleh bwh..then ade kete lalu..dgn berbekalkan cahaya dr lampu kete tersebut..ak dpt melihat dgn jelas bhwa ak tlah memijak rumah semut api..betul2 bawah kaki den ni ha..teruk betul!!lepas mengucap 2 kalimah syahadah...erm..salah salah..lepas mengucapkan salam ak pon blah..seblom blah sempat ak pijak2 dulu mereka2 itu..haha..geram doe..suka suki je gigit ak..ingt ak nih KFC ke...

balik umah ma ajak pegi tesco beli myvi..xlah ak tipu je..beli ayam la..ak pon besiap2..balik dr tesco ak siapkan homework dan iron baju then tido..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...