Instagram

Saturday, July 18, 2009

penaipan di cc

Hari ni aku stay kat skolah sebab nak study kjap..kalau balik umah alamat bantai tido la ak..
Leka di perpustakaan, hati aku meronta-ronta nak pergi ke bahagian Islamik Side kat perpustakaan tu. Kaki melangkah laju seraya mencapai sebuah buku tulisan Imam Al-Ghazali, terjemahan kitab Mukasyafah Al-Qulub, diterjemahkan ke dlam bahasa malaysia, PENENANG JIWA. Entah kenapa aku rasa amat perlu membaca lantas homework yang melambak di atas meja kubiarkan. Leka membaca, pengisian yang sungguh amat sangat menarik, aku lupa hari kian menjengah petang.

Pulang.

di post yg akan datang akan aku selitkan sikit tentang kandungan kitab tersebut. Sangat sesuai dengan jiwa-jiwa yang tidak tenteram. Contoh macam aku ni ha yg slalu sangat split. Tiap2 ari ade je mangsa yg kritikal kene laser ng ak.

Asif 'ala kulli hal.Salam sukahati.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...