Instagram

Wednesday, September 16, 2009

TRIAL : Science Paper 2 and 1

Selasa, 15/9/09

7.40 am

Paper Science. Semalam aku study science lepas main bunga api. Jadi mood study tu meluap2 sket. Haha. Dalam jam 12 malam aku bantai tido. Pagi mata aku segar macam sayur kobis bunga. Start paper 2 dulu lak. Haha. Dengan tuntas aku menjawab soalan struktur yakni soalan 1 sampai 9. Ada la lompong2 sikit aku tinggalkan. Nak kata susah tidaklah sangat. Cuma bab2 yang aku tak baca tu aku lupa la. Beralih ke soalan 10 yakni soalan eksperimen. Favourite aku ni. Haha. Baca soalan dan start jawab. Part buat procedure paling aku suka sebab boleh lukis2. Haha. Selesai lukis aku pun memilih la soalan 11 dan 12. Ya aku pilih 11 sebab aku baru je sgt2 baca tajuk tu. It's about Fats. Done.

Aku patah balik ke soalan struktur. Mana yang aku boleh guna kaedah teragung aku guna. Mana yang aku tak puas hati, nak pikir jugak, aku pikir je. Siap. Lepas 2 3 kali check, baru aku perasan graph aku pelik. Haha. Lepas tukar dan adjust dengan gaya sehabis pro, aku pun stapler dengan cermat. Tepat2 je masa pun habis.


REHAT.


Science 1. Obejctive Questions. Ni aku tak payah cerita. Sebab sama je. BOSAN BULAT2 DAN HITAM2.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...