Instagram

Thursday, December 31, 2009

Selamat Tahun Baru 2010

Happy New Year folks!!!!!!!

Azam aku tahun baru ni..
  • Aku nak lepas lesen moto sebab aku dah gian nak rempit.
  • Aku nak kerja dlm 2 bulan sbb nak penuhkan SSPN aku.
  • Aku nak beli henfon baru sebab sony aku dah rosak.
  • Aku nak beli blouse ngan jubah baru.
  • Aku nak keluar dating ngan makwe aku si afina
  • Aku nak keluar dating ngan MAKWEs aku, geng kuning dan mimi ;)
  • Aku nak kumpul novel PTSone banyak2.

Doa aku:
  • Harap dosa aku sepanjang 2009 diampunkan
  • Harap sesiapa yg berkenaan yg tersentap ngan aku maafkan aku.
  • Harap aku boleh pulihkan hubungan aku dengan sesapa yg tak ngam ngan aku taun lepas.
  • Harap aku dapar rezeki bling bling sebab aku nak beli LC. huhuhu nak LC nak LC..
  • Harap aku dapat nikmat kesihatan supaya semua urusan aku berjalan lancar.
  • Harap keluarga aku sihat2 dan dimurahkan rezeki lagi rezeki 'new buddy' in ur family.*whoa along cepat la teberanak tak saba dah nak kokkong baby.*
Saya sayang diri saya dan keluarga.

3 comments:

azxej said...

bagus.....dah ada azam...aku pon nak wat entry mcm ko gak..azam aku....hahaha..

Liliyuli said...

oh. azam yg begitu byk membeli belah tu..hehehe

ikafantasi said...

Kapak : haha tiru tiru jeeee ;)


kak Lili : haha azam paling penting tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...