Instagram

Wednesday, December 22, 2010

Prince Charming by Ratu Bulan

"Wei bila kau nak bukak plastic ni? aku nak baca la. Tak dapat tahan."sambil membuka plastik novel Prince Charming.

---gelak tawa riang gembira I---

"Wei, ika. Pinjam tutor eko."menyelinap ke bilikku seraya duduk di katil.
"Eh? Novel baru? Macam best."mula membaca.

---gelak tawa riang gembira II---


"Ika ada? Eh ika nak pinjam buku syariah kau. Nak wat agama la."seraya lepak di katil. JUGA.
"Eh best ke citer ni?"mula membaca.

---gelak tawa riang gembira III---

Melihat kepada research tidak langsung yang aku buat, 3 makhluk asing ni gelak-gelak sukahati baca novel aku baru beli masa lepak kat MPH minggu lepas.

Esok kuiz bisnes, hari ini aku berfoya-foya dengan buku tersebut.

------gelak tawa riang gembira IV---

Konklusinya yang saya ingin tekankan di sini,

BELI NOVEL NI!!! :))



Kepada Cik Ratu Bulan, saya sayang awak kuasa dua :)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...