Instagram

Saturday, January 15, 2011

Dugaan Datang Lagi [Part 2]

haihhh memang banyak dugaan kan siap ada by part lagi ha..... takpe...kte letak muka cool je..



Seperti yg dijanjikan hari ni pada jam 8.30 pg aku kembali ke klinik tersebut untuk ujian darah sekali lagi.. Masih suspected.. PLT 149.. Esok kena dtg lagi.. Ujian darah lagi..


Dan tadi, seperti biasa dari aku kecik sampai aku besar.. Urat aku memang sangat gedik... Taknak join aku membesar sama. Akibatnya, Hari ni je 4 kali aku kena cucuk tapi tak berjaya.. Makcik nurse tu pun dah fedap ngan urat aku.

Dia bagi aku 5 minit, pastu cucuk kat blakang tapak tangan plak. Aku rasa urat tu je la yg paling besar pun. Tu pun jenuh makcik nurse tu teropong nak kasi cucuk betul2.. Aku dah nak pitam tahan gelak tengok makcik nurse tu amat berhati-hati ketika mencocok.. Terima kasih makcik nurse...



Rupanya semalam punya PLT bukan 115...tapi 165...berkurang sikit je ke 149...

huhu...semoga saya tak apa-apa


2 comments:

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

mck nurse seorang y sgt sbr ekk..haha

ikafantasi said...

yeahhhh...klau x saba jgn jd makcik nurse..

nt cuma menambahkan lubg pd tgn sy je!

;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...