Instagram

Monday, July 4, 2011

I'm 19, and I'm a Kid :)

Salam semua. 2 minggu dah berlalu. Dan aku sekarang sudahpun berusia 19 tahun 2 minggu. Ha kau. Accurate habis la. Thanks untuk along angah alang ateh adik intan and especially ma ayah for the celebration. --Along with father's day which is everyday, and alang's birthday(5 june)--










*sila abaikan mula layu itu sebab aku tengah penat plus ngantuk sebab baru je sampai dari melaka*

Lepas selebret kat umah (lebih kurang kul 11++ pm), esoknya kitorang pergi umah kak ernie kat Ampang. Lepak Ampang sampai petang.



Balik dari Ampang lepas Asar, kitorang gerak ke Times Square.








---plan asal ialah nak lepak2 di BTS Theme Park tuh. Tapi atas sebab masa yg mencemburui kebahagiaan aku, maka plan tu di cancel---

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...