Instagram

Sunday, July 3, 2011

Salam Ulangtahun, Sayang :)

Unplanned event. Sabtu, adik suruh datang asrama dia sebab barang dia tertinggal. Maka, ayah ngan ma pun merancang menuju ke Seremban pada pukul sekian sekian. Mendengar perbualan ma, angah dan aku pun terus membuat keputusan untuk selebret bufday adik (5 Julai) bersama Intan (8 Julai) dan Ma (20 Julai).


Dengan makanan merapu *yg biasa ada kt bufday party* yg tak berapa ada kat rumah, kitorang pun bungkus2 sikit keropok yg aku goreng dan ayam goreng crispy segera tu untuk dibawa. Ma pulak sediakan fries dan buah-buahan. Ayah dan lain-lain menyiapkan Eiyzran.


Lepas Zuhur terus gerak ke Seremban. Aku ngan angah singgah beli kek dulu, ayah ng ma gerak dulu. Sampai je, kitorg trus kuarkan kek dan nyanyi2. Alahai.











Nothing much to say, gambar last ni dah macam bufday aku pulak kan?? Haha. Oh ya aku lupa upload gambar masa bufday aku. Jap eh :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...