Instagram

Monday, July 4, 2011

They Not Just Room Mates. They Are Soulmates.

Kita tengok gamba dulu k :)






















Banyak sangat benda yg buat aku rindu gila kat korang.
Aku boleh buat list lagi benda2 yg merindukan aku terhadap korang
*aku tak yakin ayat ni betul ke tak*


BANGLA;

  • Aku rindu nak nyanyi kuat2 dalam bilik masa stadi sampai bangla usha aku semacam.
  • Aku rindu nak suruh kau potongkan kuku aku.
  • Aku rindu nak ikat tocang kat rambut kau.
  • Aku rindu nak pegi makan kat orion ng kau.
  • Aku rindu nak borak ng kau sampai tengah2 malam atas katil. Aku rindu nak tengok muka eksaited kau bila cerita pasal manusia.
  • Aku rindu nak dengar kau kejut aku pagi2 sabtu ahad untuk stadi.
  • Aku rindu nak tengok kau menangis.
  • Aku rindu nak pinjam baju kau lagi.
  • Aku rindu kau, bangla.


PAPUA;

  • Aku rindu gila bila ingat kita dua je yg bertapak kat T4. Pastu siap plan lagi tak nak tukar bilik.
  • Aku rindu nak pinjam laptop kau.
  • Aku rindu nak makan durian yg banyak gila kau bawak hari tu.
  • Aku rindu nak stay stadi sampai pagi dgn kau. *sebab bangla ng fifi tak stadi malam*
  • Aku rindu nak dengar kau suruh tutup pintu bilik.
  • Aku rindu nak gaduh lagi ng kau.
  • Aku rindu nak dengar advice kau bila aku ada problem.
  • Aku rindu nak dengar kau nyanyi lagu unic walaupun suara kau tak sedap.
  • Aku rindu ipod kau.
  • Aku rindu kau, papua!!!

FIFI;

  • Aku rindu gila kat kau.
  • Aku rindu nak dengar kau cerita pasal klasmate kau setiap kali habis kelas.
  • Aku rindu nak tengok kau belajar setiap kali aku bangun tidur.
  • Aku rindu nak suruh kau ajar aku math sebab kau gila punya terel.
  • Aku rindu nak peluk kau sebab kau comel sangat.
  • Aku rindu nak tengok kau makan. Lagi2 bila makan sama2.
  • Aku rindu nak tengok muka kau bila kau gelak.
  • Aku rindu nak balik sama-sama ng kau lagi.
  • Aku rindu nak mintak kau biskut.
  • Aku rindu nak pegi lepak tempat kau sambil kacau kau stadi.
  • Aku rindu gila kat kau, fifi!!!



*bila aku cakap aku rindu, aku betul2 memaksudkannya*

1 comment:

syahira ariff said...

mesti terharu kawan awk baca ni
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...