Instagram

Monday, September 19, 2011

Fun in ELSP :D

USIM is getting wet. Hujan 2 3 hari ni menyejukkan lagi bumi USIM. Cewahhh ayat. Bumi USIM gitu. Kemain berapi lagi kan. OKAY OKAY.

Pada sabtu ahad yang lalu, *yg sepatutnya aku boleh relek tidur dalam bilik berhujan-hujanan* terjadinya sebuah program yg diberi nama ELSP. English Learning Support Program. Bertempat jauh di Fakulti Syariah dan Undang2. Dipendekkan cerita sebab lepas ni aku nak pegi solat, berikut ialah antara aktiviti-aktiviti yg terjadi apabila ber'cikgu'kan sir Manickam yg kemain sporting.




See? Siapa kata aku tak reti graffiti????
*walaupun agak huduh kat situ*

Ni kisah pasal budak hilang. Dia bagi description pasal muka dan sebagainya. Hasilnya begini. Ermmm sebenarnya kaki dia tak sepatutnya jadi macam tu.

Ni pulak kena cipta poster movie berkaitan ngan cerita yg dia bagi pasal budak nakal.

Hah yg tu Mun ng Zura. Dorang memang style. Bagi efek darah2 siap orang lidi pukul orang lidi yg lain sampai kepala patah. OKAY aku yakin kalau Syamsul Yusuf tengok ni mesti dia nak amek aku jadik penerbit tak pun penulis skrip. Tak pun PENGARAH. HAHAH.

Aku suka tengok orang lidi yg pegang kayu besbol tu. HAHAH.



SEE?? Tak payah pakai doodle pun aku lukis memang cantik. Lagi cantik dari orang lidi ABE MEJAH :DD

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...