Instagram

Saturday, March 1, 2014

Fin

I didn't ask her to be middle-man between aku dan Fin. Aku cuma nak dia tahu yg aku sangat2 menyalahkan diri aku. Which means, aku sedar diri aku salah and I messed up everything aku selfish aku stupid sbb abaikan org yg tak pernah lupa kat aku. Hm.

So, I decided to contact her back. Fin, I really do. Tapi aku takut lah. Sebab...'berani kerana benar, takut kerana salah'..that's the rule. Aku takut sebab aku salah. Salah aku ialah, aku tak berani nak share problem aku hari tu kat sorang pun makhluk dalam dunia ni, lalu menyumbang kepada kehancuran hubungan aku dengan beberapa orang. Seriously Fin, dengan kau paling aku terkilan sekali. Sebab Fin dah plan nak hangout just several days before aku buat perangai gila hari tu. Paling terkilan sebab at least, if aku dah jimba dgn Fin dan aku tetiba senyap, it's normal. Fin takkan perasan aku senyap, dan aku boleh contact dia w/o telling her that I wasn't okay. Tapi tak.

Ada hikmah. Aku tahu tweet2 Fin tu memang intentionally menembak aku tanpa silencer. Aku teramat faham sebab aku mungkin akan buat lebih teruk i.e direct shoot kat kepala sendiri kalau aku kat tempat Fin. Tapi aku tak boleh buat apa. Aku tak faham dengan diri sendiri most of the times.

Sewajarnya aku direct contact Fin  je terus tapi aku punya takut macam tunggu masa nak kena buang negara. Macam ada rifle kat kepala just waiting for someone to pull the trigger. Macam dlm video klip a7x - A Little Piece of Heaven gittew. Ha tu lah. Hm.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...